BBQ MAGIC FIRE

BBQ MAGIC FIRE
BBQ MAGIC FIRE
Omschrijving
MAGIC FIRE BBQ MET KORF EN AANSTEEKLONT

EAN: 8680805277566

Het verhaal van Magic Fire begint met onze liefde voor de barbecue, en onze remmingen over het gebruik van houtskool. We konden nooit helemaal onder de knie krijgen van hen, de gewenste zij het gebruik van chemische verlichting vloeistof die schadelijke gassen en slechte geuren uitzendt, en ze leek altijd aan de pret bederven. En toch is de authentieke smaak ze toegevoegd aan onze steaks waren ook goed om op te geven. Dus zochten we naar een oplossing die veilig, gemakkelijk te gebruiken, milieuvriendelijke, en indien mogelijk, zou ons ook schoon te houden was. We hebben aangedrongen op een 100% natuurlijke, chemische gratis product, maar waren niet bereid tot een compromis over de kwaliteit van de high-end houtskool die lang duren, geef gelijkmatige warmteverdeling, vonken vrij en veroorzaken een minimale rook.
Het heeft even geduurd, maar we eindelijk ontwikkeld Magic Fire - het antwoord op al onze gebeden en dromen van een griller uitkomt. Het hebben bereikt productiemogelijkheden, hebben we sindsdien ontwikkeld meer houtskool gebaseerde producten, en de rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis.
Omschrijving
Maten (A, B, C, D, E) zijn in mm. Zie ook de specificaties tabel.
BBQ MAGIC FIRE
Bekijk videoBekijk video

Specificaties

Alle producten worden per colli verkocht. Hieronder is aangegeven hoeveel stuks een colli bevat. De stukprijs is de prijs per artikel. De totaalprijs van een colli is de prijs per artikel maal het aantal stuks.

 

Indien een product niet op voorraad is dan kunt u deze aanvragen door te klikken op de blauwe ronde informatie icoon.

CodeTypeMateriaalHoogteLengteBreedteAantal productenVerpakt per
75662 kiloHout2218186616
U kunt hieronder aangeven welke producten u zou willen aanvragen voor een bestelling. Zodra wij uw aanvraag binnen hebben dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
CodeTypeMateriaalHoogteLengteBreedteAantal productenVerpakt per