Ons bedrijf is gevestigd in Amsterdam

Tepe Bouwmaterialen is een snel groeiend bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de import-export van handgereedschappen voor de bouw.

 

Tepe Bouwmaterialen is ontstaan uit toenemende vraag van onze netwerk ondernemingen naar professionele handgereedschappen.  In korte tijd hebben wij een groot netwerk van leveranciers en klanten opgebouwd. Als officiële importeur en distributeur van Dekor zijn we uitgegroeid tot een groot zelfstandig bedrijf dat dankzij hoge kwaliteitsnormen, duurzame producten en zeer scherpe prijzen naam maakt in Nederland en daarbuiten.

 

Dekor is al marktleider en leverancier in meer dan 60 landen, wereldwijd. Tepe bouwmaterialen is, vanuit Hassan bouwmaterialen, de enige officiële partner voor de Benelux.

 

Voor meer informatie over Dekor, kunt u terecht op www.dekortools.com.

 

 

Tepe consultancy en administraties

Tepe Bouwmaterialen is onderdeel van een groep bedrijven dat werkzaam is op het gebied consultancy en import-export bedrijven. Meer weten over Tepe Consultancy? Kijk op: www.tepe-consultancy.nl.


Ons bedrijf is gevestigd op een mooie locatie met ruime parkeermogelijkheden en gratis parkeren (industrieterrein Sloterdijk) in Amsterdam. Vlakbij de A5 en Schiphol.